شنبه, 04 آذر 1396 ساعت 00:12

آموزش نانوایان ایرانی در آکادمی "باگت " فرانسه

این مورد را ارزیابی کنید
(0 رای‌ها)

عصراقتصاد: فعالیت گروه حاجی آقازاده از سالیان دور در استان آذربایجان شرقی شروع گردید و با توجه به سابقه اقتصادی خانواده در زمینه های مختلف در شهر تبریز کارخانه ساخت دان مرغ نیز در یکی از محله های شهر احداث شد  
با توجه به تغییراتی که در گذر زمان صورت گرفت کلیه فعالیتها در سال 1362 به شهر تهران منتقل گردید ودر بدو این تغییر واحد تخم گذار مرغ طلایی افتتاح شد ، اما با توجه به نیاز روز افزون به غلات در آن مقطع زمانی ، مجموعه در جهت کمک به اقتصاد کشور که در سالهای بحرانی به سر می برد در زمینه واردات ذرت و سویا وارد عمل گردید .
بعد از اتمام دفاع مقدس و آغاز جهاد سازندگی و توسعه کشور بعد از جنگ در سال1373 کارخانه آرد اتحاد کرج بنا گذاشته شد تا به نیاز غذای مردم منطقه و پایتخت جواب داده شود . با توجه به امتداد این هدف خطیر مجموعه حاجی آقازاده وارد سرمایه گذاری در واحد های مرغ مادر و جوجه کشی گردید که حاصل این تفکر احیاء واحد یاران نوین خاصبان تبریز،مرغ اجداد گوشتی 57 زنجان و فاروق ماکیان شیراز میباشد که در حال حاضر کلیه مجموعه ها فعال و در زمینه صادارت جوجه یک روزه گوشتی و تخم مرغ نطفه دار مشغول می باشند با پیشنهاد تنی چند از مسئولین دولت عراق وبرای کمک به تولید و پایین آوردن هزینه های صادرات مجموعه تصمیم به سرمایه گذاری در زنجیره تولید طیور در کشور عراق گرفت .
نیاز روز افزون در بخش تولید آرد با کیفیت موجب افتتاح و سرمایه گذاری در کارخانه آرد طلایی پرند در شهرک صنعتی پرند گردید که در برنامه های آینده این مجموعه صادارت آرد از اهمیت ویژه ای برخوردار خواهد بود .
ذوق بالایی که این مجموعه در عرصه تولید و رقابت دارد باعث شده که در کنار تمام این فعالیت ها به بخش کشاورزی و پرورش دام نیز مشغول باشد که در راستای این مهم باغات میوه کرج احیاء و نگهداری می گردد.نژاد خاص اسب تروبلت جهت پرورش و نسل کشی مورد توجه قرار گرفته است که در فضایی با استاندارد بین المللی با استفاده از نیروهای مجرب به این امر مشغول می باشد .
فعالیتهای این مجموعه در اینجا محدود نشده و فعالیتهای خود را دراستان خراسان قدس رضوی نیز گسترش داد .

هلدینگ حاجی آقازاده در راستای حمایت از صنعت آرد و نان کشور و نانوایان در نشست خبری با حضور امائول ترتریس رییس آکادمی "باگت" فرانسه در راستای بررسی آسیب شناسی صنعت آرد و نان کشور و اعزام نانوایان برتر استان تهران برای آموزش به کشور فرانسه در یازدهمین نمایشگاه بین المللی صنعت آرد و نان برگزار کرد.

امائول ترترسی رییس آکادمی "باگت " فرانسه با ابراز خرسندی در خصوص حفظ میراث تولید نان در ایران گفت : در زمان بدو ورود به ایران و مواجهه شدن با سبک تولید نان لواش و سننگگ تحت تاثیر قرار گرفتم.

وی با بیان اینکه در کشور فرانسه نیز  سعی شده سبک تولیدی سنتی این کشور با افزایش کیفیت در نظر گرفته شود ، افزود: برآنیم که این روند را نیز در ایران اجرایی کنیم و این میراث و سرمایه قدیمی را که نسل به نسل از گذشته به ارث رسیده است را حفظ کنیم.

رییس آکادمی نان باگت با بیان اینکه دوریز نان در فرانسه بسیار پایین است ، گفت : یکی از دلایل کاهش این دور ریز در این کشور نوع پخت نان است که به دلیل نوع تکنیک و تکامل پخت نان در این کشور کاهش چشمگیری داشته است.

وی از دلایل دیگر  کاهش دور ریز نان را تولید مقدار مشخص روزانه نان عنوان کرد و افزود: نانوایان این کشور خمیر آماده نان را در دمای 10درجه سانتی گراد طی  2 تا 3 روز  نگهداری می کنند.

ترترسی همچنین از امکان سیستم خرید دیجیتال و نصب اپلیکشن خرید نان در کشور فرانسه اشاره کرد و افزود: مصرف کنندگان می توانند با استفاده از موبایل و سفارش آنلاین از موجودی نان ها اطلاع یافته و سفارش خود را ثبت نمایند و این موضوع سبب می شود تا هیچ مقدار نان اضافی در کشور باقی نماند.

 

رییس آکادمی نان "باگت" فرانسه همچنین استفاده از آموزش افراد برای نگهداری نان با اعمال تغیرات و افزودن مایعات در خمیر در نان های مانده استفاده شود تا در بخش های دیگر  قابل استفاده شود.

ترترسی همچنین برای کاهش دو ریز  نگهداری نان گفت : در این کشور نان های مانده را  در فریزرهایی در دمای زیر صفر که تعبیه شده است نگهداری میکنند  تا بتوانند با آنها محصولات دیگری را تولید کنند.

وی مهمترین موضوع در مساله دوریز نان را فرهنگ سازی و آموزش نانوایان و مصرف کنندگان عنوان کرد و ادامه داد: در طی چندسال اخیر شاهد کاهش میزا دوریز با برنامه اموزشی درست و مناسب بوده ایم.

 

رییس آکادمی نان  همچینین به میزان مصرف سرانه پایین نان در کشور فرانسه اشاره کرد و ادامه داد : همین مساله قیمت گذاری نان را در فرانسه رقابتی و چالش برانگیز کرده است..

وی در خصوص آموزش نانوایان ایرانی هم گفت : این آموزش توسط مدرسین ما طی 4 روز به 10 نفر از نانوایان برتر ایران نحوه عملیات قبل از خمیرگیری ، خمیرگیری و نگهداری پس از آن آموزش داده خواهد شد .

این کارشناس صنایع غذایی  همچنین در خصوص تفاوت های نان ایران و فرانسه به تفاوت نوع پخت آنها  اشاره کرد و ادامه داد : نکته مهم در آموزش این آکادمی به نانوایان ایرانی آماده سازی خمیر برای پخت است.

وی با تاکید به اینکه خمیر راز نهفته نان با کیفیت است ، افزود: این افزایش کیفیت در راستای حفظ میراث و سرمایه به ارث رسیده ایرانی بایستی صورت پذیرد.

وی در پایان با عنوان اینکه 30هزار نانوایی در کشور فرانسه  وجود دارد گفت : هدف اصلی در ایران آموزش نانوایان است و به روز رسانی تشکیلات و تجهیزات نانوایی های این کشور در این برنامه گنجانده نشده است.

 

 

 

خواندن 146 دفعه

نظر دادن

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

جدیدترین عناوین

نشر مطالب با ذکر نام پایگاه خبری عصر اقتصاد بلامانع است. عصر اقتصاد مسئولیت مطالب از سایر منابع را عهده دار نمی باشد. 1395