شنبه, 16 دی 1396 ساعت 15:28

افزودنی‌های پفک، نوشابه و سوسیس باعث آلرژی و سرطان می‌شوند

این مورد را ارزیابی کنید
(0 رای‌ها)

کارشناس بهداشت مواد غذایی سازمان غذا و دارو نسبت به برخی افزودنی های غذایی هشدار داد و گفت: برخی پزشکان براین باورند که افزودنی هایی مانند مواد افزودنی موجود در پفک، ساندیس ها و نوشابه ها و سوسیس و کالباس می توانند آلرژی و سرطان، ایجاد کنند.

حسین عبدالعزیزی روز شنبه افزود: افزودنی های نیتریت و نیترات سدیم علاوه بر تشدید طعم و رنگ سوسیس و کالباس می توانند مانع فعالیت سم بوتولیسم که سمی کشنده است، شوند.
وی تصریح کرد: همچنین به گفته متخصصان تغذیه این افزودنی ها می توانند در فرآیند گوارش، نوعی ماده سرطان زا تولید کنند.
وی ادامه داد: البته نیترات سدیم ها جزء افزودنی های مجاز هستند اما استفاده بی رویه از آنها در دراز مدت می تواند منجر به بروز سرطان شود.
کارشناس بهداشت مواد غذایی تاکید کرد: مصرف بی رویه محصولات دارای نیتریت و نیترات در دراز مدت باعث سرطان می شود. این افزودنی ها دستاورد کشورهای غربی هستند که استفاده از آنها در حد استاندارد خطری ندارد.
عبدالعزیزی یادآور شد: افزودنی‌ها در حفظ سلامت و جاذبه بصری موادغذایی در مسیر انتقال به مراکز فروش، تاثیرگذار هستند؛ این افزودنی‌ها، با بهبود طعم، رنگ، افزایش مدت زمان پایداری و قوام محصولات غذایی،موجب ارتقای کیفیت و جاذبه فروش بیشتر آنها می‌شوند.
وی ادامه داد: افزودنی‌ها برای نگهداری، طعم‌دهندگی، ترکیب، قوام و رنگ موادغذایی، استفاده می شوند و از سوی دیگر جوابگوی نیاز مصرف‌کنندگان در تمامی فصول سال برای دستیابی به غذایی سالم، اشتهاآور و قابل تهیه هستند.
وی تصریح کرد: امروزه افزودنی‌های رنگی و مصرفی در موادغذایی، بیش از هر زمان دیگر تحت نظارت و بررسی قرار دارند.

منبع: ایرنا

خواندن 202 دفعه

نظر دادن

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

جدیدترین عناوین

نشر مطالب با ذکر نام پایگاه خبری عصر اقتصاد بلامانع است. عصر اقتصاد مسئولیت مطالب از سایر منابع را عهده دار نمی باشد. 1395